Lunch & Diner
Brood (11.30 - 15.30 uur)
Carpaccio - 13
parmezaan - basilicum - pijnboompitten - rucola
Manchego - 13
cabernet sauvignon stroop - basilicum - zwarte olijf
Zwaardvis pastrami - 13
wasabi - furikake - wakame - edamamme
Tomatentartaar - 13
coeur de boeuf tomaat - komijn mayonaise - pijnboompitjes - ei crumble
Serranoham - 13
truffelmayonaise - olijven - kappertjes - groene erwten
Salades (11.30 - 15.30 uur)
Carpaccio - 13
parmezaan - basilicum - pijnboompitten - rucola
Manchego - 13
cabernet sauvignon stroop - basilicum - zwarte olijf
Zwaardvis pastrami - 13
wasabi - furikake - wakame - edamamme
Tomatentartaar - 13
coeur de boeuf tomaat - komijn mayonaise - pijnboompitjes - ei crumble
Serranoham - 13
truffelmayonaise - olijven - kappertjes - groene erwten
Flammkuchen (11.30 - 15.30 uur)
Classic - 15
Buikspek - crème fraîche - gruyère - rode ui - bieslook 14,5
Zwaardvis pastrami - 15
bbq ui - guyere - paprika - truffelmayonaise
Manchego 15
basilicum - zwarte olijf
Chef's week menu 39,50 - 3 gangen menu
Voorgerechten
Coquille en croûte - 17,5
gratiné - saff raan - cognac - gruyère
Carpaccio - 13
Parmezaan - basilicum - zwarte olijf
Vegetarische tartaar - 13
coeur de boeuf tomaat - kappertjes - basilicum - pijnboompit
Gamba - 14
tempura - wasabi - furikake - wakame
Voorjaarssoepje - 13
velderwten - selderij - maiskip - serranoham
Tartelette - 16
rivierkreeftjes - chorizo - saff raan - manchego
Van Veen classics
Steak tartaar
MRIJ rund - handgesneden - brioche 12,5
Oesters Fines de Claires NO,3
Granaatappelazijn - citroen (per stuk ) 4
Terrine van eendenlever
Perencompote - cabernet sauvignon - brioche - 19,5
Escargots
kruidenboter - knoflook - brioche - 12
Hoofdgerechten
Steak tartaar - 23,5
rund - kappertjes - salade - frites
Holsteijner steak - 37
roquefort port jus - sjalot - aardappel bereiding
Zwaardvis - 28
Gepofte knolselderij - zwarte knofl ook - venkel
Piepkuiken - 29
schorseneren - morille - zilverui - roseval
Zoete aardappel - 24
vegan spek - jus van gerookte paarse wortel - vegan terrine van noten
Lamshaas - 37
courgette - rode port - munt - mousseline
Risotto - 23
tomaat - venkel - buratta
Bijgerechten
Brood
met biologische boter - 4,5
Franse frites
met mayonaise - 4,5
Verse friet
met mayonaise - 4,5
Mayonaise
truffel of wasabi - 0,5
Desserts
Chocolade muffin - 10
pure chocolade - aardbei - walnoot
Pina colada - 11
gemarineerde ananas - kokos
Creme brulee - 9
appel - calvados
Kaas - 11,5
verschillende soorten kaas - vijgenmosterd - kruidkoek
Café gourmand - 9
koffie of thee met zoete lekkernijen
Scroppino - 9
limoncello - citroen sorbet - cremant
Borrelkaart
Biologische kaasstengels
(8st.) chili cashew dip 8,5
Bitterballen
(8st.) scharrelrundvlees - truffelmayonaise - Dijon mosterd 8,5
Vegan Bitterballen
(8st.) Thaise cocos curry 8,5
Wasabi tempura garnalen
(6st.) Oosterse stijl 11,5
Gyoza
(6st.) Japanse dumplings met kip 8,5
Yakitori 6 stuks
kip - bosui - rode peper - sesam 12