Lunch & Diner
Brood
Carpaccio - 13
parmezaan - basilicum - pijnboompitten - rucola
Warme geitenkaas - 13
Walnoot- honing creme - rode ui
Gerookte zalm - 13
mierikswortel - komkommer - sesam - kappertjes
Steak tartaar - 13
Rund - kappertjes - ei - BBQ ui
Salades
Carpaccio - 13
parmezaan - basilicum - pijnboompitten - rucola
Warme geitenkaas - 13
Walnoot- honing creme - rode ui
Gerookte zalm - 13
mierikswortel - komkommer - sesam - kappertjes
Steak tartaar - 13
Rund - kappertjes - ei - BBQ ui
Flammkuchen
Classic - 15
Buikspek - crème fraîche - gruyère - rode ui - bieslook 14,5
Zalm - 15
mierikswortel - sesam
Geitenkaas 15
honing creme - walnoot
Chef's week menu 39,50 - 3 gangen menu
Voorgerechten
"Pizza" zalm - 14
mierikswortel - komkommer - sesam
Carpaccio - 13
Parmezaan - basilicum - zwarte olijf
Artisjok - 11
Hele artisjok met vinaigrette
Gamba - 14
tempura - wasabi - furikake - wakame
Voorjaarssoepje - 13
velderwten - selderij - maiskip - serranoham
Salade geitenkaas - 11,50
rode biet - walnoot - honing creme - rode ui
Van Veen classics
Steak tartaar
MRIJ rund - handgesneden - brioche 12,5
Oesters Fines de Claires NO,3
Granaatappelazijn - citroen (per stuk ) 4
Terrine van eendenlever
Perencompote - cabernet sauvignon - brioche - 19,5
Escargots
kruidenboter - knoflook - brioche - 12
Hoofdgerechten
Steak tartaar - 23,5
rund - kappertjes - salade - frites
Bavette steak - 29,5
Bearnaise - paksoi - gratin
Zwaardvis - 28
Gepofte knolselderij - zwarte knofl ook - venkel
Piepkuiken - 29
schorseneren - morille - zilverui - roseval
Zoete aardappel - 24
vegan spek - jus van gerookte paarse wortel - vegan terrine van noten
Dorade Filet - 29
antiboise - venkel
Risotto - 23
tomaat - venkel - buratta
Bijgerechten
Brood
met biologische boter - 4,5
Franse frites
met mayonaise - 4,5
Verse friet
met mayonaise - 4,5
Mayonaise
truffel of wasabi - 0,5
Desserts
Gateau chaud - 10
warm chocolade taartje
Creme brulee - 9
Vanille - witte chocolade
Kaas - 11,5
verschillende soorten kaas - vijgenmosterd - kruidkoek
Café gourmand - 9
koffie of thee met zoete lekkernijen
Scroppino - 9
limoncello - citroen sorbet - cremant
Borrelkaart
Biologische kaasstengels
(8st.) chili cashew dip 8,5
Bitterballen
(8st.) scharrelrundvlees - truffelmayonaise - Dijon mosterd 8,5
Vegan Bitterballen
(8st.) Thaise cocos curry 8,5
Wasabi tempura garnalen
(6st.) Oosterse stijl 11,5
Gyoza
(6st.) Japanse dumplings met kip 8,5
Yakitori 6 stuks
kip - bosui - rode peper - sesam 12